Δεν ξεχνάμε κανένα παιδί

Ξεκινήσαμε τα Χριστούγεννα του 2015 συγκεντρώνοντας παιχνίδια. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας και την αγάπη σας. Παραδίδοντας το πακέτο σας είδαμε πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για υποστήριξη οικογενειών με έντονα οικονομικά προβλήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ σας την προσπάθεια να στηρίξουμε τις οικογένειες αυτές και τα παιδιά που ΜΑΣ έχουν ανάγκη.

Δεν θα επιτρέψουμε κάνενα παιδί να μην είναι ευτυχισμένο. Γιατί πάνω από όλα είμαστε υποχρεωμένοι να γεμίσουμε τις καρδιές των παιδιών μας με χαρά, ελπίδα και αγάπη. 

Αν θέλετε και μπορείτε να μας βοηθήσετε, μαζί με τις αγορές σας  επιλέξτε να κάνετε δωρεά, προσθέτοντας στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας το ποσό που εσείς επιθυμείτε.

Με την κάθε αγορά σας μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον ποσό (στο καλάθι αγορών) το οποίο και πάλι θα αξιοποιηθεί για να γεμίσουμε ένα οικογενειακό τραπέζι και να ζεστάνουμε όσες περισσότερες παιδικές καρδούλες μπορούμε. 

 

Αν και το ‘κρύο’ των καιρών είναι περισσότερο τσουχτερό από ποτέ στις καρδιές όλων μας, ευχόμαστε φέτος  να λάμψει η φλόγα της αγάπης!